Tag archieven: miners

Duino Coin

Wat brengt de duino-coin op

De duinocoin is niet ontworpen om echt wat op te brengen. Je zult er waarschijnlijk niet rijk door worden.

Duino was founded in 2019 and is a for-fun, fully original crypto coin project developed by a team of young developers that focuses on energy efficient mining. It’s mostly, but not only, dedicated to people who are just starting out in the crypto world as it doesn’t require any expensive equipment.

Quote van duinocoin.com

Dus het is niet om rijk te worden, maar een for-fun project waarbij iedereen die een beetje met computers rommelt en andere hardware kan leren over het minen, programmeren en al die dingen.

Er is een redelijke community voor deze coin op discord en tevens ook een engelstalig discord kanaal wat wordt bijgehouden door Pakiezel. Ikzelf ben daar ook een redelijk actief lid van en we proberen op deze manier de duino coin beter te krijgen.

Op dit moment heb ik mijn mining-rig zo geprogrammeerd dat deze een eigen website heeft, waarmee ik overal ter wereld mijn gegevens kan opvragen.

Zoals te zien is, draaien er op dit moment 17 miners bij mij thuis. Ook wordt de temperatuur en de luchtvochtigheid weer gegeven.  Dit is een beejte voor mij om te controleren of er in de mining-rig nog koeling moet komen of niet.

Al met al vind ik een leuk project en je mined ook nog wat. Je kunt bezig met electronica, programmeren, computers, minen or what-ever

Net wat ik zeg, geen project om rijk te worden maar wel leuk voor de fun om het te doen.