Oude accu’s opnieuw inzetten

Oude accu’s opnieuw inzetten

Twee dagen geleden heb ik 1 van de twee accu’s opgeladen. Deze accu’s hebben ongeveer 10 jaar gestaan en ik wist niet of deze nog goed waren zie ook dit bericht.

Nadat ik hem 3 uur had opgeladen (met een normale accu lader) stond de spanning op 11,7 Volt. Genoeg voor lampjes zou ik zeggen. Maar ik wilde hem testen hoe lang hij de spanning vast houdt en op het moment van schrijven (2 dagen later) is de spanning terug gezakt naar 10,8 zonder dat er een belasting op zat. Over het algeheel ben ik wel redelijk tevreden over deze ene accu die toch nog voldoende stroom levert voor lampjes.

Nu is het nog wachten op bestellingen betreffend 12V ledlampen en dergelijke. Helaas liet dat op zich wachten door een probleem met de levering. Maar ik zie ze van zelf wel binnen komen.

 

[wysija_form id=”1″]


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.